MALATYA / BATTALGAZİ - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Son olarak okul idaresi ve öğretmenlerimiz öğle yemeğinde bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda il Emniyet Müdürlüğü tarafından Siber Farkındalık ve Guvenli İnternet konulu konferans verildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk’ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Kas

15 Temmuz' u Unutmadık, Unutmayacağız vede Unutturmayacağız. Yeni 15 Temmuz Şehitleri anma köşemizin montajı yapılmıştır. Katkılarından dolayı Sayın İbrahim Yücel Başer 'e Teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz zemin kat lambaları led lambalar ile  değiştirilerek daha konforlu ve aydınlık bir hale getirildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! gelecek sizindir.

Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz" (M. Kemal ATATÜRK)

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programımız Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, 22/10/2023 Pazar günü saat 10:30' da okulumuz konferans salonunda yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Toplantıda öğrencilerin akademik seviyelerinin arttırılmasına yönelik neler yapılabileceği, okul disiplin ve düzeninin korunması için nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konular üzerinde duruldu. Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim ve denetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileriz.