MALATYA / BATTALGAZİ - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Merkez Beydağı Mah. Eğitim Sokak No1 Battalgazi/MALATYA
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen , okuyan , inceleyen , araştıran , analiz ve sentezler yapabilen iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ; dünü bugüne , bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ; yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede , bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli “ m o d e l o k u l “ olmaktır.
Misyon
Yarınların mimarı olan öğrencilerimizi, çağdaş eğitimin tüm imkânlarını kullanarak, özgüven sahibi, milli ve manevi değerlere saygılı, bilgiyi kullanan, kültürel mirası değerlendiren, eleştirel düşünce yapısını oluşturarak çözüm odaklı çalışmalar yapabilen, asrın idrakine dini metinleri sunabilecek muhakeme yeteneğine sahip gençler olarak geleceğe hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08.30-15.30
Ulaşım
İnönü kapalı çarşı yanından 8/D otobüsleri ile okula rahat bir şekilde gelinebilir.
Malatya Beydağı Toki
İl Merkezine 3 km